HOT FIVE “TRIBUTE TO LOUIS ARMSTRONG”

Under Sejlet, Vanløse 
 
 
14740f3dfbc7ec0007f91948b90195ff7e57cdb7
Hot 5 Afro-Jazzmessengers spiller
Louis Armstrong, danske og afrikanske sange og andet godt.

Guitarist og komponist Niclas Knudsen er et velkendt ansigt på den danske musikscene og har blandt andet spillet med folk som Adam Nussbaum, John Tchicai, David Liebman, Ray Anderson, Billy Preston og Tom Jones.
Ibrahim Electric, som han leverer størstedelen af det kompositoriske materiale til, har han turneret intensivt med i ind og udland igennem de sidste 10 år.
Han har her samlet en gruppe, som har spøgt i hans drømme mange år.

Niclas' første store musikoplevelse var som 6 årig, da Louis Armstrong sang og blæste hans ører fulde af fantastisk musik. Det lagde grundlaget for hans senere interesse for jazzmusik i alle dens former.
Med dette orkester får han mulighed for at spille denne musik på en personlig måde med en af dansk jazz levende legender trombonisten Ole ”Fessor” Lindgren.
Jakob Munch er en af Niclas gode gamle legekammerater, fra blandt andet orkestrene ”Fra de varme lande” og ”Radio Timbuktu”. I dette orkester spiller han Tuba, Trombone og synger med sin smukke dybe røst.

Fessor, Jakob og Niclas var i 2006, en måned i Mali i Afrika, hvor de spillede med stammefolk, lokale musikere og professionelle musikere og dette blev foreviget på en CD, der blev udgivet som ”Fessor i Afrika”. På denne CD spiller de blandt andet danske sange som ”Jeg gik mig ud en sommerdag” og ”Ebbe Skammelsen” tilsat en hel del afrikanske rytmer.
Numre fra denne CD vil orkestret spille med hjælp fra den Ghanesiske strengevirtous Dawda Jobarteh, der spiller på det afrikanske strenge-instrument Chora og synger afrikanske traditionals.
Det femte element i dette orkester er trommeslageren og multikunstneren Mikkel Hess, der blandt andet er kapelmester i ”Hess is more”, som Niclas har spillet med siden de begge var helt unge.

Alt dette og meget mere kan man forvente sig når dette orkester går på scenen i Vanløse den 3/7 kl.20!

Niclas Knudsen: Guitar
Jakob Munch: Tuba, Trombone og sang
Ole ”Fessor” Lindgren: Trombone
Dawda Jobarteh: Strengeinstrumenter
Mikkel Hess: Trommer