MARIE CARMEN KOPPEL MED BAND

Under Sejlet, Vanløse 
 
 
7367621-node-image-upload-marie_carmen_koppeljpg
 
Marie Carmen Koppel har gennem en årrække opbygget et stort og trofast koncertpublikum.
Med sin store stemme fylder hun kirker, spillesteder og kulturhuse landet over, med intensitet, nærver og musikalitet på internationalt niveau.

Gennem 22 år har hun udviklet et unikt samarbejde og venskab med pianisten Steen Rasmussen. Det kan både mærkes og høres på scenen hvor deres musikalske
og sjældne sammenspil helt enestående flettes sammen med en hyggelig og humoristisk omgangstone og kontakt til publikum.
Og det er sikkert at Marie Carmen får de små nakkehår til at rejse sig med sin store indlevelse, tekniske formåen og musikalitet.

Ved koncerten 10. juli i 'Under Sejlet' spiller Marie Carmen Koppel med sit band sange fra hendes seneste album “Heal My Wounded Heart".

GAFFA – Anmeldelse af “Heal My Wounded Heart”
"...Heal My Wounded Heart er simpelthen blevet et sammenhængende, gennemført dybfølt album med en eminent og helt usædvanligt musikalsk sangerinde (og sangskriver) i front. Musikken har hun for størstedelens vedkommende skrevet i et samarbejde med Steen Rasmussen, og dét match – mellem Koppel og Rasmussen – er altså spot on. Tekst og musik smelter sammen på organisk vis, og man sidder tilbage, berørt."

Marie Carmen Koppel: Vokal
Steen Rasmussen: Piano
dan rasmussen: Bas
Marco Diallo: Trommer