STEEN RASSMUSSEN ALL STAR QUINTETTO

Under Sejlet, Vanløse 
 
 
d0a3fe_9a8de57f851746d688c00ae7cd324368
STEEN RASMUSSEN QUINTETO har for længst etableret sig som et af Danmarks i særklasse bedste musikalske bud på Brasiliansk inspireret jazz,
med et personligt udtryk, dyb fortrolighed med genren og bestående af nogle af Danmarks bedste musikere.
Alle orkestrets nu fem cd-udgivelser er blevet fornemt modtaget, ligesom Steen Rasmussen Quinteto er et af landets meget eftertragtede live bands.

I anledning af Copenhagen Jazzfestival 2016 samles orkestret igen og featurerer endnu engang den fortryllende svenske sangerinde Josefine Cronholm.
Dette i smuk samklang med det faste orkester bestående af: Lis Wessberg – trombone, Fredrik Damsgaard – bas, Jacob Andersen – Percussion, Jonas Johansen - trommer og Steen Rasmussen – piano.
Alle er de musikere fra den absolutte elite på den danske musikscene og alle med stor integritet og dyb forståelse for musikkens strømninger.

Repetoiret vil være et mix af klassiske sange fra det smukke Brasilianske bagkatalog tilført et originalt nordisk "twist", og originale kompositioner skrevet af den for nyligt CARL PRIS nominerede pianist og bandleader Steen Rasmussen.
Fremført af et tæt sammenspillet orkester med dyb fortrolighed med genren, vil man fristes til at betegne musikken “Brasiliansk musik som vi troede vi kendte den”.
Sammen med Josefine Cronholm udgav Steen Rasmussen Quinteto iøvrigt det stærkt kritikerroste album fra 2009: "Steen Rasmussen feat. Josefine Cronholm - Amanhã Imorron Tomorrow"
Koncerten bliver en unik lejlighed til et genhør med denne konstellation.

Lis Wessberg: Trombone
Fredrik Damsgaard: Bas
Jacob Andersen: Percussion
Jonas Johansen: Trommer
Steen Rasmussen: Piano